Salaojaremontti Siuntio 

Tarvitsetko asuntoosi uudet salaojat ja sadevesijärjestelmän? Me teemme salaoja- ja sadevesijärjestelmät Siuntiossa edullisesti ja laadusta tinkimättä.

Mikäli mietit salaojaremontin tarpeellisuutta, joko niiden puutteen takia tai niiden huonokuntoisuuden takia niin ota meihin yhteyttä.

Me tulemme kartoittamaan tilanteen, kerromme kriittisimmät kohdat ja annamme tarvittaessa tarjouksen niiden toteutuksesta. Tämä ei maksa mitään eikä sido mihinkään.

Ammattitaitoinen osaamisemme ja nykyaikainen kalustomme takaavat, että työt saadaan tehtyä sujuvasti ja laadukkaasti aina aloituksesta jälkien siistimiseen saakka.

Mistä asiakkaamme tietää mitä olemme tehneet?

Me dokumentoimme urakkamme vaiheittain sitä ajatellen, että asiakkaamme on helppo tarkistaa jälkeenpäin työmme laadukas toteutus oikeine materiaaleineen.

Asiakkaamme tulee nähdä, että rakennusvaiheessa on käytetty suodatinkangasta, patolevyä listoineen, pysty- ja vaakaeristeitä, putkia, kaivoja, sekä salaojasepeliä asiallisesti. Haluamme myös näyttää, että salaojat on asennettu anturan alapuolelle ja riittävän etäisýyden päähän seinästä. Näillä tiedoilla asiakkaamme voi myös todistaa asuntonsa arvon nousseen aidosti laadukkaan salaojarmeontin myötä, jos vaikka haluaa myydä sen myöhemmin.